آمار بالای جرم و جنایت در آمریکای جنوبی به همراه کارتلهای بزرگ تبهکاری، از قاچاق مواد مخدر تا فحشا و بسیاری موارد دیگر، این سرزمین پر رمز و راز را صاحب زندانهای شلوغ و ترسناک کرده که به همین دلیل، هر از گاه، خبری از شورش، حادثه، آتش سوزی و قتل و درگیری در این زندانها به گوش میرسد. در این باره باید گفت که آتش سوزی زندان هندوراس، درگیری دو گروه قاچاق مواد مخدر در زندانی در مکزیک و شورشهای زندانهای برزیل، تنها گوشهای از اخبار متنوعی است که از زندانهای آمریکای جنوبی به گوش میرس
این روش از سال ها پیش در این منطقه مورد استفاده قرار گرفته و آن را "Stlit Fishing" می نامند. سال ها پیش در این منطقه سونامی آمد و سواحل منطقه را ویران کرد از همین رو اهالی این روستا برای ماهیگیری به چنین روشی روی آورد
نتایج نظرسنجی یک سایت مسافرتی بینالمللی نشان داد که فرانسویها بیادبترین و برزیلیها مؤدبترین ملت جهان به شمار میآیند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در این نظرسنجی فرانسویها با در اختیار داشتن 19درصد آرا از سوی همسایگان اروپایی خود، گستاخترین شهروندان جهان بهویژه در هنگام برخورد با گردشگران خارجی شناخته شدند.
بر این اساس ردههای دوم و سوم بیادبترین ملتهای جهان را روسها و انگلیسیها در اختیار دارند؛ آلمانیها نیز در رتبه چهارم قرار گرفتند.
یکی از نکات جالب در این نظرسنجی قرار گرفتن چینیها در رده پنجم بیادبترینها بود که کاملا با چهره شناخته شده این کشور در سطح بینالمللی متفاوت است.
کشورهای آمریکا، اسپانیا، ایتالیا، لهستان و ترکیه ردههای ششم تا دهم این نظرسنجی را به خود اختصاص دادند و در سوی دیگر شهروندان برزیلی و فیلیپینی نیز مودبترینها شناخته شدند.
موزه « هنری فورد» در دیربورن، به مناسبت صدمین سالگرد غرق شدن کشتی تایتانیک نمایشگاه ویژه ای دایر کرد که تا سپتامبر آینده برقرار است.
مجلل ترین کشتی جهان که همانند یک ناو جنگی ساخته شده بود به همراه کار آزموده ترین کاپیتان آن زمان و خدمه اش در شبی مهتابی در آبهای آرام به پیش می رفت. یکصد سال پیش در شبی سرد سرنوشت نهایی تایتانیک و بیش از 1500 مسافر آن رقم خورد و یکی از بزرگترین معماهای جهان را برجای گذاشت: چطور چنین فاجعه ای رخ داد؟ سوالی بزرگ که تا به امروز بدون پاسخ باقی مانده است. آن هم سوال درباره سفینه ای که اغلب مردم اعتقاد داشتند هرگز غرق نمی شود.
اين حشرات در هنگام حركت در پشت سر يكديگر از مواد شيميايي مخصوصي موسوم به «فرمون» براي مسيريابي استفاده ميكنند و زماني كه مورچه حس بويايي خود را از دست بدهد، در «مارپيچ مرگ» گرفتار خواهند شد و آن قدر در اين مسير مدور حركت ميكنند كه از خستگي از پاي در ميآيند.